Tripod testas

„Tripod“ testas – tai psichologinis, objektyvus, standartizuotas metodas, skirtas pagrindinių ir ilgalaikių žmogaus savybių, svarbių profesinėje veikloje, vertinimui. Plačiai naudojamas Baltijos šalyse, kadangi sukurtas ir pritaikytas kiekvienos šio regiono šalies specifinei imčiai. Testus kuria daugiau nei 20 metų veikianti „Tripod“ organizacija, kaip atsaką į verslo įmonių poreikį gauti patikimus ir detalius duomenis apie būsimų kandidatų tinkamumą tam tikroms pareigoms.

Kur taikomi „Tripod“ testai?

„Tripod“ testai taikomi personalo atrankose ir esamų darbuotojų vertinime, kai reikia nustatyti darbuotojų potencialą, asmenines savybes, sužinoti kaip jie elgsis įvairiose darbinėse situacijose. „Tripod“ asmenybės vertinimai padeda suprasti, ar darbuotojas gali sėkmingai adaptuotis organizacijoje, kaip valdo stresą, priima sprendimus, kokias savybes rodo komandinio darbo ar vadovavimo situacijose. Šie testai naudojami, siekiant atrinkti svarbioms pareigoms tinkamiausius kandidatus, geriau pažinti ir tobulinti darbuotojų kompetencijas.

„Tripod“ testai vadovams

Vadovams skirti „Tripod“ testai apima skirtingus vertinimo modulius, skirtus identifikuoti vadovavimo gebėjimus, asmenines savybes ir lyderystės potencialą.

  • Vadovo asmenybės inventorius (MPI) identifikuoja specifinius bruožus, kurie išskiria asmenį iš bendrosios populiacijos ir esmines savybes, svarbias vadovaujant.
  • Vadovo protinių gebėjimų testas (MMAS) matuoja bendrus intelektinius gebėjimus ir atskirus jų aspektus – verbalinius, matematinius, erdvinius įgūdžius.

Šie moduliai padeda gauti aiškų organizacijos vadovų potencialo vaizdą ir efektyviai planuoti jų ugdymą ar paaukštinimą.

„Tripod“ testai specialistams

Specialistams skirtas „Tripod“ testai apima skirtingas sritis, siekiant išsamiai įvertinti asmens intelektinius, kognityvinius, emocinius ir asmeninius bruožus, reikalingus tam tikrai profesijai. Juos galima naudoti atrankose, vertinant geriausius specialistus ir planuojant jų profesinį tobulėjimą.

  • Asmeninių savybių klausimynas vertina penkias pagrindines asmenybės dimensijas: emocinį stabilumą, ekstravertiškumą, sutariamumą, sąmoningumą ir atvirumą naujoms patirtims. Skirtas visų lygių specialistams.
  • Erdvinių gebėjimų testas vertina gebėjimą suvokti ir vizualizuoti erdvinius ryšius, organizuoti ir analizuoti sudėtingą informaciją. Skirtas STEM srities specialistams.
  • Vaizdinės informacijos suvokimo, greičio ir tikslumo testas naudojamas vertinant specialistus, kurių darbe svarbus greitas rašytinės informacijos suvokimas, klaidų identifikavimas.
  • Protinių gebėjimų testas matuoja bendrus intelektinius gebėjimus, pvz., greitai mokytis, efektyviai įsisavinti naują informaciją, tiksliai spręsti problemas ir aiškiai perteikti mintis. Skirtas visų sričių specialistams.
Susisiekime

„Tripod“ testai su Emplonet – kodėl verta rinktis?

Užsisakę „Tripod“ testavimą Emplonet gausite:

  • profesionalias paslaugas, paremtas ilgamete patirtimi ir giliais psichologiniais tyrimais;
  • individualiai pritaikytus testavimo sprendimus, atitinkančius specifinius kiekvienos organizacijos poreikius;
  • konsultacijas, kaip gautus rezultatus interpretuoti ir pritaikyti praktikoje.

Bendradarbiaudami su Emplonet galėsite sutelkti dėmesį į esminius verslo tikslus, nes mes pasirūpinsime Jūsų darbuotojų atranka ir ugdymu, remdamiesi patikimais ir objektyviais „Tripod“ testais.

Paslaugos kaina priklauso nuo pasirinkto testo. Norėdami sužinoti tikslią kainą, susisiekite.

Susisiekime

Atraskite erdvę augti

Prisidedame prie verslų ir žmonių juose augimo