DI sprendimai pritraukiant ir išlaikant talentus 

Siekiate žengti koja kojon su HR technologijomis, tačiau nepavyksta jų pavyti? Emplonet komanda gali pravesti mokymus, skirtus susipažinti su naujausiais dirbtinio intelekto (DI) technologijų pasiekimais. Šiuolaikiniai įrankiai ir gebėjimas jais tinkamai naudotis gali atverti didelį potencialą talentų paieškos ir kitų personalo valdymo procesų automatizavimo srityje.    


Šios mokymų programos tikslas suteikti Jums žinių ir įgūdžių, kaip: 

  • efektyviausiai naudoti didelės apimties kalbos modelius ir susipažinti su pažangiausiais DI įrankiais.
  • kurti veiksmingas užklausas (angl. prompts) ir tinkamai pritaikyti įvairius modelius, tokius kaip „ChatGPT“, „Copilot“ ir „Gemini“ bei kt., siekiant automatizuoti talentų paieškos procesus. Sužinosite, kaip dirbtinis intelektas gali padėti identifikuoti tinkamus profilius, analizuoti surinktą informaciją ir generuoti analitinius duomenis.
  • DI gali būti naudingas renkant ir vertinant informaciją apie kandidatus, automatizuojant atrankos procesą, kuriant patrauklius skelbimus ir efektyviai bendraujant su potencialiais kandidatais.
  • pritaikyti DI pažangumą generuojant klausimus kandidatams ar jiems suteikiant grįžtamąjį ryšį. Susipažinsite su kūrybines užduotis lengvinančiais įrankiais (garso transformacijos, vaizdo įrašai, vizualų generavimas ir kt.).
  • įgalinti DI sprendimus darbuotojų nuotaikos ir savijautos stebėsenai, kaitos rizikos prognozei, individualaus grįžtamojo ryšio teikimui, mentorystės programų rengimui ir kt.

Mokymai skirti: 

  • Personalo vadovams, talentų pritraukimo partneriams, personalo paieškos ir atrankos specialistams;
  • Įvairių grandžių vadovams, besidomintiems talentų paieška ir išlaikymu.

Susisiekime

Susipažinkime, mano vardas IEVA!

Esu Emplonet IT atrankų padalinio vadovė, psichologė ir dirbtinio intelekto (DI) sprendimų HR srityje konsultantė Ieva Kiliuvienė. Per 7-erių metų patirtį taikant įvairaus spektro technologijas IT srities talentų pritraukime ir kompetencijų vertinime bei įvykdžius daugiau nei šimtą IT talentų paieškos ir pritraukimo projektų turėjau galimybę gilinti savo žinias tiek technologijų, tiek HR srityje. Šiandien jas abi galime suvesti į būtent šių, šiuolaikiniam žmogui pritaikytų mokymų konceptą. 

Taip pat esu sertifikuota „UNLOCK“ personalo vertinimo (asmeninių savybių ir protinių gebėjimų) konsultantė, baigiau ekspertinius „Recruitment Academy Certified Sourcer“ (RACS) talentų pritraukimo ir atrankos mokymus. Mano ekspertinės sritys: Dirbtinio intelekto sprendimai personalo srityje; IT darbuotojų paieška ir atranka; IT darbo rinka; IT komandų sąstato kūrimas bei realizavimas, mokymai ir konsultavimas; sveikatos ir organizacijų psichologija.

Dažniausiai užduodami klausimai

Kur mus rasti?

Jeigu domina darbuotojų paieškos ir atrankos paslauga – kreipkitės! Mielai suteiksime daugiau informacijos ir patarsime, kokie sprendimai yra geriausi Jums. Galime pasimatyti mūsų padaliniuose Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje arba virtualiai, o paslaugas teikiame visoje Lietuvoje bei Baltijos šalyse.

Susisiekime