Koučingas organizacijoje 

Besimokančioms, orientuotoms į pokyčius, tvarumo principais besivadovaujančioms, ugdančioms organizacijoms, kurioms svarbūs jų žmonės ir šiuolaikiška bei lyderiaujanti verslo aplinka, siūlome individualias darbuotojų koučingo sesijas arba koučingo seminarus/užsiėmimus organizacijai/grupei darbuotojų.  

Koučingas (angl. „coaching“, liet. „ugdomasis vadovavimas“) — tai unikali asmeninio efektyvumo vystymo metodika, kuri padeda žmogui gyvenime daryti teigiamus pokyčius, mobilizuojant jo vidinį potencialą.  


Koučingo seminarų metu Jūs:

  • Ne tik susipažinsite su teorija, bet ir, atlikdami praktines užduotis, mokysitės taikyti koučingo principus ir metodikas profesinėje aplinkoje; 
  • Ugdysite aktyvaus klausymosi įgūdžius, kaip tinkamai teikti grįžtamąjį ryšį; 
  • Įgysite žinių, kaip dirbti su savimi ir komanda, kaip pasiekti aukštesnių rezultatų, būti efektyvesniam; 
  • Išmoksite kelti tikslus sau ir komandai, nusimatysite konkrečius žingsnius tvarių pokyčių link; 
  • Dirbsite su užduotimis (namų darbais) efektyvesniam informacijos įsisavinimui ir savikontrolei; 
  • Išmoksite, ko nedaryti ir vengti, bendraujant su kolegomis; 
  • Tobulinsite profesinius įgūdžius; 
  • Auginsite asmeninį potencialą. 

Domina konkrečios seminarų temos ar formatas? Susisiekime

Jeigu domitės individualiomis koučingo sesijomis, pasiūlymą skaitykite ČIA. 

Susipažinkime, mano vardas IRENA!

Esu sertifikuota ICC (angl. International Coatching Community) koučingo trenerė bei personalo paieškos ir atrankos įmonės vykdomoji direktorė.  

Koučingo trenerės kelionę pradėjau nuo noro gilinti ekspertiškumą konsultuojant organizacijas – vadovus, specialistus, darbuotojus (jų grupes ar individualiai), taip pat –  poreikio išmokti naujų praktikų, atnešančių teigiamų pokyčių organizacijoms ir jose dirbantiems žmonėms.

Mano, kaip koučingo trenerės, tikslas maksimaliai panaudoti Jūsų potencialą, paskatinti Jus užsibrėžti ambicingų tikslų, numatyti veiksmus tikslams pasiekti ir užtikrinti vidinę pusiausvyrą. Kviečiu susisiekti ir aptarti Jūsų lūkesčius profesinei sričiai, karjeros keliui ar įsivardyti problemas, su kuriomis susiduriate darbinėje srityje. 

Dažniausiai užduodami klausimai

Kur mus rasti?

Jeigu domina darbuotojų paieškos ir atrankos paslauga – kreipkitės! Mielai suteiksime daugiau informacijos ir patarsime, kokie sprendimai yra geriausi Jums. Galime pasimatyti mūsų padaliniuose Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje arba virtualiai, o paslaugas teikiame visoje Lietuvoje bei Baltijos šalyse.

Kaip vyksta koučingo sesijos? 

Koučingo sesijos trukmė: 4560 min. Formatas – gyva sesija arba vaizdo skambutis.  

Siekiant tvaraus pokyčio tikslinga rinktis tęstinį darbą su koučingo treneriu –  rekomenduojamos 35 sesijos. Rekomenduojamas sesijų dažnumas – 1 k. per savaitę. 

Susisiekime